Vorige week zondag hadden we weer een zondagsdiner. Wederom met 32 eters, erg gezellig dus.
De huiskamer van het Hart van Oijen was voor deze gelegenheid nogmaals in Paassferen aangekleed met servetten in de vorm van een paashaas en mooie paastakken op tafel. Onze gast Adrie van Oijen had voor deze gelegenheid nog speciaal 4 houten paashazen als decoratie gemaakt, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank Adrie.
We begonnen met een heerlijke kipcocktail met ananas, bleekselderij en een romige kerriesaus.
Daarna een aspergesoep met verse asperges erin, gemaakt door onze kok Ans.
Het hoofdgerecht bestond uit zalm uit de oven, asperges met ham en gebakken aardappeltjes.
Het paasdiner werd afgesloten met huisgemaakte advocaatbavarois met daarna nog een kop koffie of thee met een paaslekkernij.
Onze gasten hebben van dit diner genoten en het werd gewaardeerd als 5-sterren waardig! En daar doen we het dus voor!